dijous, 17 de febrer del 2011

Paraules

Demanar perdó

La pregunta que em faig avui és, si penses que en cert moment has dit el que pensaves de forma correcte, quin mal hi ha? Tot s’ha de poder dir de forma correcte, no?
Alhora que em plantejo aquestes preguntes penso que quan alguna cosa que dèiem afecta als altres, hem de recapacitar i veure on hem fallat, com ho hem dit, quines paraules, quina postura teníem, la comunicació no verbal, el to de veu, la mirada, la situació, el context, la companyia…
Per sort o per desgracia som persona i com tothom alguna vegada he errat
Avui he après que les paraules poden ser rebudes de moltes maneres i s’ha de tenir molt compte de quin ús fem d’elles, ja que quan algú les expulsa de dedins i els hi retornen poden rebotar amb molta força i arribar entrar a dins un espiral de sensacions no agradables.

Com a persona, amiga, estudiant, coneguda, futura mestra... vull dir que a poc a poc intento aprendre a conviure i a viure, comprendre situacions i vivències des de diferents mirades, diferents ulls, diferents orelles i diferents cossos... les paraules van més enllà d’una boca a una orella, passen per un cos, un ambient, una sensació...

Avui vull acabar dient GRÀCIES a les persones que m’ajuden a ser persona i PERDÓ a totes aquelles persones que s’han pogut sentir ferides per paraules emeses per una servidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada